Απριλίου 25, 2007

Το Πάσχα συνάντησα το Δομήνικο Θεοτοκόπουλο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προχθές ξύπνησα με ένα γαλήνιο και φωτεινό όνειρο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο, δε βλέπω και πολλά, αλλά είναι από αδιάφορα τα περισσότερα και συνήθως αγχωμένα έως ελάχιστα περίεργοπαράξενα και σχεδόν κανένα όμορφο. Ετούτο ήταν. παραήταν! δεν με έχει συνηθίσει ούτε ο ύπνος μου σε τόση χάρη! Είχα πάει σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι. η θάλασσα στο λιμανάκι έλαμπε. δηλαδή το λιμανάκι ήτανε κανονική μικρή παραλία δεν ήταν προβλήτα! το νερό ήταν τόσο ζωντανό! σα να το βλέπω και τώραγιας μπροστά μου... κι έρχομαι εδώ και βλέπω πως έκανες ένα ταξείδι το πάσχα. ναι.το συντομότερο θα φύγω για λίγες μέρες από την Αθήνα. θα πάω κάπου μόνη μου, ίσως να έχει και θάλασσα, να συναντήσω Δομήνικους Θεοτοκόπουλους. βαρέθηκα τα εδώδιμα αποικιακά στη μπακαλοκαθημερινότητά μου! Καλό καλοκαίρι Γιάννη, :)
Βασιλική
(δεν μου παίρνει το πας στο στρουθίον... ούτε έχω και κουράγιο να τα ψάξω, αλλαγές βλέπω πάντως, που σημαίνει επανεγγραφή... σωθήκανε!)

Ανώνυμος είπε...

Non e' rilevante...ma molto bene con lo spagnolo...

Dove hai sparito?

Spero che stia bene.

Al momento ho bisogno di tanti consigli ...sulla vita. Come sempre pero' :) Ritorna per un discussione. Ho bisogno di personi duri...che quando sto scherzando gli chiamo 'venum' :)

ελπίζω να βγαίνει άκρη lol

Unknown είπε...

Trol, βγαίνει άκρη ;)

Γιάννη ελπίζω να είσαι καλά:) Έχουμε καιρό να σε δούμε! (αν και εμείς γνωριζόμαστε απο άλλους διαδικτυακούς τόπους ;) )

Bella sta foto;)

KikhSiapka είπε...

νά ΄μαι και με το τελευταίο -αναγκαστικά!- [και το πλέον επίσημο, τρομάρα μου] ένδυμα, αποχαιρετώντας σιγά σιγά τα οικεία μέρη, :)

Yannis H είπε...

Ανώνυμη, Στρουθίον και Κική – καλησπέρα. Σ’ ευχαριστώ για το όνειρο, ενώ για το δεύτερο μήνυμα, δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα :)
Tr0l, spero che hai trovato una risposta. Il mio attempo per dire qualqosa che potrebe aiutare, non mi e sembrato successo – comunque, non ho tentato di piu.Γμτ, ή εγώ ξέχασα τα ιταλικά μου, ή εσύ μου τα ξέχασες με τα ισπανικά σου!
Oceano notturno, αναρωτιέμαι από που ...ξερενόμαστε, δικτυακά. Από το Path μάλλον αλλά δεν έχω clue για το πρώην νικ σου. Σ' ευχαριστώ, πάντως, για την επίσκεψη και το σχόλιο!

δ.σ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Yannis H είπε...

Νέο σχόλιο στο κείμενο για το Χατζιδάκι.