Μαΐου 05, 2008

ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BBC (Revised)

Πίστευα ότι ξέρω να ψάχνω μια είδηση - και στο νετ δεν υπάρχουν αντιφατικές αναφορές για τη συγκεκριμένη, όλες αναπαράγουν αυτά που γράφω κι εγώ. Η διάψευση όμως ήρθε από πηγή που δεν μπορώ να αμφισβητήσω. Η είδηση λοιπόν είναι παραπλανητική, το BBC την πάτησε και πολλοί από εμάς μαζί του. Δεν σβήνω το θέμα, μια και έχει μηνύματα (δεν θα έσβηνα μόνο δικό μου κείμενο) αλλά και σαν υπενθύμιση ότι πρέπει να ψάχνουμε καλά κάτι πριν το αναπαράγουμε.

Η φιμωμένη είδηση του μήνα,
που δεν προβλήθηκε
από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forwarded.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

6 σχόλια:

Yannis H είπε...

Κατ' αρχήν, τα συνομωσιολογικά στιλ «ενάντια στα συμφέροντά τους» δεν με εκφράζουν (δεν πιστεύω σε κανένα οργανωμένο σχέδιο, όσο αποτελεσματική και αν είναι η αποσιώπηση ενός θέματος), όπως επίσης, πρέπει να διαψεύσω το ότι το Youtube απαγορεύει τη δημοσίευση του βίντεο. Σίγουρα την απαγορεύει στη συγκεκριμένη σελίδα – αλλά ένα βίντεο μπορεί να ανέβει πολλές φορές στο Youtube (και αλλού φυσικά) και έχω βρει σελίδες που επιτρέπουν την ανάρτηση. Παράδειγμα εδώ, εδώ από το Youtube, ή εδώ από την AOL. Αυτή είναι και η ομορφιά (και ακατανίκητη δύναμη) του νετ. Κανείς δεν μπορεί να το αστυνομεύσει ολόκληρο… Το νετ μπορεί να δώσει τέλος, με βάση τη δύναμη του απλού χρήστη, σε κάθε θεωρία συνομωσίας.

Η λαμογιά δεν είναι καθολική συνομωσία – είναι απλή συνεργία, είναι διαφθορά, είναι στρατόπεδο. Και σαν τέτοιο, είναι φυσικό να έχει απέναντί του άλλα στρατόπεδα.

Το νετ μας δίνει τη δυνατότητα και να εγκαταλείψουμε τις θεωρίες συνομωσίας, αλλά και να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο ένα σημαντικότατο εναλλακτικό κανάλι ενημέρωσης.

Dr_MAD είπε...

Την είδηση αυτήν την είχαν πάρει τα αυτιά μου. Και θυμάμαι ότι όταν το είχα μεταφέρει σε παρέα μου, δε με είχε πιστέψει κανείς... Πάντως, μπορείς να χρησιμοποιείς YouTube Downloader και να κατεβάζεις τα επίμαχα .flv και να τα ανεβάζεις σε εντελώς προσωποποιημένο πάροχο (πχ blogger) ή απλά να τα κρατάς στο σκληρό σου. Καλημέρες :-D

mantz είπε...

Όταν λες "Η διάψευση όμως ήρθε από πηγή που δεν μπορώ να αμφισβητήσω", τι σημαίνει;
Έχει ανακοινωθεί κάτι επ' αυτού;

Yannis H είπε...

Ο πρώτος ήταν ο ΝΔ (σ' αυτόν αναφέρομαι σαν 'πηγή') και αμέσως μετά, ένας δικηγόρος από πόλη πολύ κοντά στα Γρεβενά, το επιβεβαίωσε πανηγυρικά και 'εκ των έσω'. Πρόκειται απλώς για μια θλιβερή, προσωπική ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

bre yianni, voithise mas, poios einai o nd pou anafereis os egyri pigi?

Yannis H είπε...

ΝΔ: ο Νίκος Δήμου

Ο Doctor είναι γνωστός από το blog του ΝΔ - άρα καταλαβαίνει... Σόρι για τους υπόλοιπους :)