Οκτωβρίου 14, 2006


ΕΚΛΟΓΕΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πώς ψηφίζει μια πόλη χωρίς πρόσωπο;


Η Αρτάνις μού έκανε την τιμή να μου αφιερώσει το post της για τις δημοτικές εκλογές και τους ακραίους τσαμπουκάδες υποψήφιους. Εδώ, μαζί με τους υπόλοιπους Θεσσαλονικείς, κρατώ τα θλιβερά πρωτεία. Ονομάζει τους υποψηφίους 'Τα φαινόμενα του Βορρά (Κ.Π.Ψ.) (Κ.Π.Ψ.= Καρατζαφέρης, Παπαθεμελής, Ψωμιάδης).

Είναι καλό να μη γίνεται διασπορά της συζήτησης – οπότε, πηγαίνετε στο blog της για σχόλια. Εδώ, βάζω μια φωτογραφία που αναφέρεται στο σχόλιό μου και δεν μπορούσα να αναρτήσω εκεί. Είναι από την Αχειροποίητο, η σκαλισμένη επιγραφή στ’ αραβικά ‘‘Ο Σουλτάνος Μουράντ Καν πήρε τη Θεσσαλονίκη στα 833’ (1430 με το χριστιανικό ημερολόγιο).

Θα τα πούμε εκεί!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό το comment για τη Θεσσαλονίκη σου, δεν μπορώ να μην βάλω το 'σου'!!!

Artanis είπε...

Συμφωνώ με τον Ovi! Εγώ σ' ευχαριστώ!

Στείλε μου μέιλ με τις σημερινές εξελίξεις, please!!!!!!

Artanis είπε...

Επειδή, αδυνατώ να σου στείλω μέιλ μέχρι αύριο (διάφοροι λόγοι, μην το ψάχνεις), σου γράφω εδώ ότι πήρα την φωτό σου και την έβαλα και στο άλλο ποστ. Ελπίζω να μην σε πειράζει!!!!

Yannis H είπε...

Παιδιά,να 'στε καλά!

Και Αρτάνις, όταν λες 'mail για τις εξελίξεις εδώ' εννοείς προφανώς σχόλιο στο blog σου. Άφησα, αν και τα πράγματα παραείναι πεθαμένα. Οι χαμένοι είναι χαμένοι και οι νικητές τσαλακωμένοι (πήραν πολύ χαμηλότερα ποσοστά, θα έχουν πρόβλημα εξαργύρωσης).

Ce la vie...