Φεβρουαρίου 11, 2007

Εκδρομή στην Αλβανία

Πριν μερικά χρόνια τέτοιες μέρες (τριήμερο Καθαράς Δευτέρας) πήγα εκδρομή στην Αλβανία. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, με τουριστικό λεωφορείο. Μαζευτήκαμε περίπου 60 Έλληνες, και πήγαμε με σκοπό να γνωρίσουμε την Άγνωστή Γείτονα. Αποδείχτηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια της ζωής μου.

Μέρες που είναι, ανοίγω ένα νέο blog, αφιερωμένο αποκλειστικά σ' αυτό το θέμα.

Κάποτε, σιγά-σιγά, φιλοδοξώ να φτιάξω και μια Photo Gallery – αλλά θέλω να την κάνω με thumbnails. Δυστυχώς ο blogger, απ’ όσο ξέρω δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα (και είναι κρίμα, χρησιμοποιώ ελάχιστο δείγμα από τις φωτογραφίες που τράβηξα).

Αλλά να μη σας κουράζω: αν κάποιος ξέρει πως να φτιάξω την gallery, ας μου απαντήσει εδώ. Τα σχόλια στο άλλο blog ας μείνουν για την Άγνωστή μας Γείτονα!

Παρακαλώ περάστε!


Update: Προσέθεσα τις Photo Gallery – χάρη στην An-Lu την οποία ευχαριστώ (να έχεις πάντα ήρεμες θάλασσες)!

10 σχόλια:

Agobooks είπε...

Με το δεξί!
Ας είναι η απαρχή μιας συνεργασίας που θα γεννήσει φιλία, κατανόηση, αλληλοσεβασμό και ανθρωπιά.
Εσύ, ήδη έδωσες τα πρώτα δήγματα.

An-Lu είπε...

Νομίζω πως με το flickr μπορείς να φτιάξεις άλμπουμ....

Κωστής Γκορτζής είπε...

Καλορρίζικο! Καιρός να αλληλογνωριστούμε καλύτερα!

Yannis H είπε...

N.Ago να ‘σαι καλά! Σ’ ευχαριστώ και για την στήριξη, αλλά και για όποιες παρεμβάσεις σου στη συζήτηση. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα βγει – έστω μικρό.

Στην αρχή – κι ακόμα και τώρα, για να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν να μείνει ως έχει: ένα blog αποκλειστικά για μια εκδρομή. Εφόσον ο blogger δίνει τη δυνατότητα, και είναι μεγάλο θέμα... Στο κάτω-κάτω, η προσωπική μου εμπειρία τελειώνει εκεί.

Θα δούμε όμως πως (και κυρίως, αν) θα εξελιχθεί...

Yannis H είπε...

An-Lu, σ' ευχαριστώ. Το είδα και με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να γίνει. (Να πάρει, είχα τόσον καιρό να το κάνω αλλά μην ξέροντας, και μη ρωτώντας, έφτασα στο 'αμήν' και δεν ήθελα να χάσω την Καθαρά Δευτέρα...)

Ημίαιμος... Εδώ και αν κολλάει το όνομά σου - και μακάρι να πιάσουν τόπο οι ευχές σου. Όλοι ημίαιμοι είμαστε!

Eleste είπε...

παιζεις?

NinaC είπε...

Στο έχω ξαναπεί: οι περιγραφές σου των ταξιδιών μ' αρέσουν πολύ!

Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

εκεί που λέμε για blog, δεν παμε καμιά εκδρομή ακόμα?

sadosadist είπε...

KΑΛΟΡΊΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

ΚΑΛΗ/ΜΕΡΑ

:-)))

Yannis H είπε...

CD, να' σαι καλά – και σε προσκάλεσα στο επόμενο post, όχι γιατί είμαι ο πρώτος που το έκανε, αλλά για να δείξω κι εγώ τις υψηλές μου σχέσεις.

Troll, καλή ιδέα – αλλά θέλει σοβαρή οργάνωση και οδηγό με … να μην πω. Πάντως, εάν κάποιος ξέρει κάτι και βολεύουν οι μέρες, ας ρίξει (ίσως καλύτερα στο άλλο blog) την πληροφορία. Πιστεύω θα ενδιαφερθούν αρκετοί.

Ihadafarm, σ’ ευχαριστώ για το… ταξιδιάρικο σχόλιο. Ταιριάζει! Θα μπορούσες να πεις πολλά - ιδίως με την πολυπολιτισμική προϊστορία που δηλώνει το νικ σου :)